Referanser

E6 Frya-Vinstra

Peab skal asfaltere E6 på den nye veien fra Frya til Vinstra i Gudbrandsdalen i Oppland. Oppdraget innebærer produksjon og utlegging av 148 000 tonn asfalt.

E6 Banner

Dette er Peabs hittil største asfaltjobb i Norge, siden etableringen i 2009. Oppdraget starter med planlegging i september 2013. Veistrekningen ble ferdigstilt i desember 2016. Kontrakten er en underentreprise for AF Gruppen, som har hovedentreprisen på strekningen.

Lagre

Lagre

E16 Roa-Hønefoss

Peab har utført produksjon og utlegging av ca. 25 000 tonn asfalt på E16 på strekningen Roa - Hønefoss.

Maskiner Banner

Den totale veistrekningen er 22 kilometer lang fordelt på to etapper.

Arbeider omfatter å legge ny asfalt på eksisterende vei. I og med at veistrekningen er hardt belastet med trafikk, utføres den største delen av asfalteringen på natten. Utover asfaltering består prosjektet av planfresing av en overflate på ca. 1 375 000 kvadratmeter.

Lagre

Valdresflya

Peab har asfaltert Valdresflya. Dette er frem til 2013 tidenes største asfaltkontrakt på Østlandet.

Valdresfløya

Prosjektet omfatter produksjon og utlegging av asfaltmasse på fylkesvei 51 fra Randen i Vågå, over Valdresflya og til Beitostølen. Strekningen er 85 kilometer lang og krever cirka 83.000 tonn asfalt.

Fylkesvei 51 er en av Norges nasjonale turistveier, og går gjennom Jotunheimen nasjonalpark.

Lagre

Rørvik, Ytre Namdal

I 2012 skal Peab asfaltere veier rundt Rørvik, Ytre Namdal i Nord-Trøndelag. Dette ligger ca. 30 mil nord for Trondheim.

Ytre Namndal Banner

Kontrakten omfatter åtte objekter og det vil legges ut ca. 36 000 tonn asfalt.

For å redusere transport og belastning på veiene er vårt mobile Roadmaster asfaltverk plassert i Teplingan og Rørvik. For å effektivisere arbeidet kommer de første objektene til å asfalteres i 24-timersskift

Lagre

Lagre

Riks- og fylkesveier Namdal

Peab asfalterer riks- og fylkesveinettet i Nord-Trøndelag.

Legge vei Banner

Asfalteringen skal skje på totalt 16 ulike objekter i området. På et av objektene skal veien dypfreses og forsterkes. For å redusere transport- og miljøbelastningen vil asfaltmassen leveres fra vårt mobile asfaltverk, som står i Namdalseid og Harran.

Totalt vil ca. 55 000 tonn asfalt legges ut.

Lagre

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.