Oslo Lufthavn, Gardermoen

Peab Asfalt har signert kontrakt med Avinor om vedlikehold av asfaltdekker ved Oslo lufthavn på Gardermoen. Avtalen har en varighet på to år, med opsjon på opptil seks år.

Avtalen omfatter vedlikehold av asfaltdekker på alle Avinors områder på Gardermoen, foruten selve flyplassen. Det betyr om lag 40 prosent av Avinors asfaltarealer på Gardermoen.

− Dette er stort for oss i Peab Asfalt! Vi har lagt ned mye ressurser i tilbudsarbeidet, og vi er topp motiverte for å levere god kvalitet til en viktig kunde. Spesielt stolte er vi over at tildelingskriteriene omfattet både pris, plan for utførelse og bærekraft, sier daglig leder og prosjektleder Hans Jørgen Sundby i Peab Asfalt.

Lokalt og bærekraftig
Rammeavtalen trer i kraft høsten 2019, og Peab Asfalt har da ansvar for reparasjon og vedlikehold av asfalterte områder på Oslo lufthavn. Omfanget av arbeidet inkluderer anslagsvis 20.000-25.000 tonn asfalt pr år. Hovedmengden vil bli anskaffet som planlagt arbeid. Utbedring skjer i perioden 18. mai til 1. oktober hvert år.

− Vi har en gjeng meget dyktige fagarbeidere, som nå gleder seg til å komme i gang med oppdraget. Asfalten produserer vi selv ved vårt asfaltverk på Jessheim, og alt av tilslag leveres av vårt søsterselskap Norrock på Jessheim. Vi ser frem til et bærekraftig asfaltprosjekt med kortreiste leveranser, sier Hans Jørgen Sundby.

Anleggsleder på prosjektet for Peab Asfalt er Ole Kristian Storvoll.

Beskrivelse
Vedlikehold asfaltdekke på Oslo Lufthavn
Byggetid
2019-2021
Kunde
Avinor