Miljøpolicy

Miljøpolicy

Produksjonskontrollen i Peab Asfalt Norge er integrert i vårt Kvalitetssystem.
Peab Asfalt sitt kvalitetssystem tilfredsstiller kravene i NS- EN ISO 9001:2200 og forskrift for internkontroll innen helse, miljø og sikkerhet. Vår Kvalitetsplan er basert på Standarden NS-EN 13108 kapittel 21 og detaljer spesifiseres i Peab Asfalt sine rutiner.

Peab Asfalt produserer Asfalt for privatkunder, borettslag, offentlige aktører som  Statens vegvesen, Avinor/OSL og kommuner. 

For å kunne levere kundene våre produkter etter kravspesifikasjoner og produkter med lengst holdbarhet , så arbeider vi kontinuerlig med å utvikle kvalitetsprodukter.

Våre sentrale  laboratorier ligger på Fremo utenfor Trondheim og Frogner ved Lindeberg.
Her satses det på forskning og utvikling av våre produkter.
På laboratoriene opprettes resepter hvor hver og en resept tilfredsstiller kundens spesifikke krav til slitestyrke, stabilitet og bestandighet.
Asfaltmassen lages først og fremst på laboratoriet, testes  og siden produseres på asfaltverk.
Når massen er produsert i verk følges den på nytt opp hver dag på våre laboratorier og ved våre mobile laboratorier som er oppstilt ved flere asfaltverk for å hele tiden kontrollere at massen fortsetter å holde kravene til kunden.

Våre teknikere har lang og bred erfaring og vi samarbeider også tett med våre kolleger på teknikk i Peab Asfalt i Sverige. Med dette får vi en høy kompetanse og god kontinuerlig erfaringsoverføring innen forskning og utvikling.

 Les vår miljøpolicy fra våre bedrift i Sverige - Peab Asfalt AB 

Lagre

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.