Peab vant Årets asfaltjobb 2018

Bas Nicke Nilsson og hans asfaltlag i Peab Asfalt i Vestfold vant prisen «Årets asfaltjobb 2018».

Prisen ble delt ut torsdag 24. januar på Asfaltdagen, som arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Norsk Asfaltforening og Veiteknisk institutt står bak utdelingen.

Prisvinnere fra Peab Asfalt i Årets asfaltjobb 2018.


− På vegne av hele Peab Asfalt vil jeg si at vi er utrolig stolte over denne prisen. At Nicke og asfaltlaget hans vant prisen er helt fortjent. Det er også en anerkjennelse av hele Peab Asfalt, og alle asfaltlagene våre, som leverer god kvalitet sesong etter sesong. Vi er stolte over alle sammen, og dette tror jeg inspirerer hele organisasjonen foran asfaltsesongen 2019, sier Hans Jørgen Sundby, avdelingssjef for Peab Asfalt i Norge.

I begrunnelsen for tildelingen står følgende:
«Årets asfaltjobb går til et lag som gjennom sesongen har levert kvalitetsarbeid og som har bidratt til en sikker, ryddig gjennomføring og et godt samarbeid med byggherren. Peabs leggelag med bas Nicke Nilsson ble foreslått både av entreprenøren selv og Statens vegvesen som byggherre.

Laget er faglig dyktige, fokuserte på oppgaven, grundige og har godt samarbeid internt. De måler og kontrollerer grundig underveis i alle ledd, hver enkelt er drillet på egne oppgaver og opptatt av kvalitet på utførelse. De leverer svært god kvalitet, som er pent håndverksmessig utført, og veldig god dokumentasjon.

Leggelaget har et godt forhold til byggherre, og tar kontakt hvis det er noe de lurer på. Har også god dialog med UE med ansvar for arbeidsvarsling. På vernerunder har det ikke vært noen anmerkninger eller avvik, og har ikke hatt noen personskader på prosjektet.

Laget fremstår som gode håndverkere, og er gode ambassadører for faget. Andre entreprenører har kommentert den gode kvaliteten på arbeidene som er utført, og latt seg inspirere. Byggherren har i sitt forslag fremhevet at Nicke Nilssons asfaltlag har et fokus på detaljene, som kan være et forbilde for andre leggelag. Dette er et lag som også tidligere har vært nominert til prisen.»

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.