Sommerjobb i Peab

Norge

I Peab Bygg og Peab Anlegg jobber vi med mange ulike typer prosjekter, både innen bygg og anleggsvirksomhet. Vi satser sterkt på lokal tilstedeværelse og tar både store, mellomstore og små prosjekter. HMS, kvalitet og bærekraft er alltid høyt prioritert i vårt daglige arbeid. Vi skal være en samfunnsbygger for kundene våre, og der er medarbeiderne vårt sterkeste kort.

En sommerjobb i Peab gir deg en god anledning til å bli kjent med virksomheten vår, og det gir oss en fin mulighet til å bli bedre kjent med deg. Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gir deg et godt utgangpunkt for arbeidslivet. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har begynt i faste stillinger hos oss etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb.

Vi ser etter deg som:

• er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag for bygg/anlegg/infrastruktur

• er engasjert, tar initiativ og liker utfordringer

• trives med en hektisk arbeidshverdag ute på byggeplass

• er mobil og åpen for pendling i det aktuelle distrikt

• deg som er nysgjerrig på jobb hos entreprenør og Peab

• kjenner deg igjen i våre verdier: Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig

Vi tilbyr deg en spennende sommerjobb med varierte arbeidsoppgaver i et tverrfaglig team og godt miljø. Ved å ha en sommerjobb hos oss får du en unik mulighet til å bli bedre kjent med Peab gjennom innblikk i våre prosjekter.

Peab driver prosjketer over hele landet innen bygg og anlegg - derfor er det viktig at du svarer på spørsmål om hvor du helst vil jobbe, samt om du helst vil jobbe med bygg eller anlegg når du leverer søknad.

Varighet og tidspunkt etter avtale.

15.02.2019

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med cirka 15 000 ansatte og en omsetning på cirka 51 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,7 milliarder kroner.
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.